Voznik se je huje poškodoval med čiščenjem snega s tovornega vozila

Osebno vozilo pa je bilo včeraj popoldne zaseženo vozniku na območju Sv. Trojice.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. december 2023 ob 10:06
Voznik se je poškodoval med čiščenjem snega

Voznik se je poškodoval med čiščenjem snega

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 213 klicev, med temi 83 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije. V opisanem času so obravnavali tudi 11 kaznivih dejanj, 13 prometnih nesreč I. kategorije, 3 prometne nesreče II. kategorije, 12 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 v zasebnem prostoru, dva požara, trem voznikom so bila zasežena vozila.

Obravnavajo požar na delovnem stroju na območju Slovenske Bistrice. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 30.000 eur, včeraj so policisti že opravili ogled kraja požara, z dosedanjim zbiranjem obvestil pa tuja krivda za nastanek požara ni bila ugotovljena.

Obravnavajo tudi nesrečo pri delu voznika tovornega vozila, ki se je huje poškodoval med čiščenjem snega s tovornega vozila.

Zaseženo vozilo

Osebno vozilo pa je bilo včeraj popoldne zaseženo vozniku na območju Sv. Trojice. Vozil je pod vplivom alkohola (0,78 mg/l alkohola), vozil je neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.




Več v Črna kronika