Praznični čas v Mali Nedelji

Članice in član spominkarsko-ročnodelske sekcije TD Mala Nedelja-Radoslavci so se odločili, da kraj praznično obogatijo z božično dekoracijo ob »praznični poti« in s tem prispevajo k še bolj prazničnemu vzdušju božično-novoletnih praznikov.

Prlekija-on.net, četrtek, 21. december 2023 ob 14:02
Božično-novoletna okrasitev Male Nedelje

Božično-novoletna okrasitev Male Nedelje

V čudovitem, prazničnem decembru smo se članice in član spominkarsko-ročnodelske sekcije Turističnega društva Mala Nedelja-Radoslavci pod vodstvom Vesne Razboršek odločili, da naš kraj praznično obogatimo z božično dekoracijo ob »praznični poti« in s tem prispevamo k še bolj prazničnemu vzdušju božično-novoletnih praznikov.

Pri pripravi in izdelavi božične dekoracije smo uporabili različne naravne materiale. Za izrezovanje figur iz lesa je poskrbel Boris Zemljič.

Praznična pot nas popelje od mesta kjer je nekoč stala »stara šola in vrtec«, nato do igrišča in naprej do krožišča Mala Nedelja-Bioterme.

S praznično potjo smo želeli dodati kamenček k mozaiku prazničnega vzdušja našega kraja in vnesti čarobnost v naš vsakdan naših krajank, krajanov, obiskovalcev in obiskovalk.

Srečno 2024!

Zapisala: Sanja Smrekar
Foto: Sanja Smrekar




Več v Družabno