Vrtec Cezanjevci se je v decembru spremenil v pravo Škratje mesto

Škratje so bili pridni, marljivi in delovni, ter malce nagajivi takšni kot pač škratje so.

Prlekija-on.net, sreda, 27. december 2023 ob 11:53
Škratje mesto v vrtcu Cezanjevci

Škratje mesto v vrtcu Cezanjevci

Škratove hiše so se nagnetle po našem vrtčevskem hodniku, v večnamenskem prostoru je zrasla škratova delavnica in naš vrtec se je v decembru spremenil v pravo ŠKRATJE MESTO.

Škratje so bili pridni, marljivi in delovni, ter malce nagajivi takšni kot pač škratje so.

In tako so iz dneva v dan pridno vadili, pripravljali darila, pekli piškote in pili vročo čokolado. In kar je bilo najbolj pomembno - bili so povezani, bili so skupaj, bili so eno.

Tako se je v sredo, 20. 12. 2023 zgodilo nekaj kar smo vsi nestrpno čakali. Škratov S.P. je odprl svoja vrata in svojo zgodbo pokazal širši javnosti.

Škratje so v svoji delavnici pokazali, kako je danes, ko je potrebno ob vstopu v delavnico poskenirati svojo kartico, kako marljivo je potrebno pripravljati darila, a da si je potrebno vzeti čas tudi za odmor in popiti kakšno vročo čokolado, ter ob njej poklepetati. Pokazali so, da zavijanje daril ni povsem enostavno in da prepevanje ob vsem tem lahko polepša praznične dni. A kljub svoji marljivosti so spoznali, da za pomoč potrebujejo dobre može zato so jih pogumno prosili za to.

In na koncu - dosegli so svoj cilj.

Prav tako pa mi, otroci in zaposleni v vrtcu Cezanjevci, za katere je ŠKRATOV S.P. - torej ŠKRATOV SANJSKI PROJEKT, bil nov izziv na poti do cilja. Izmenjevanje idej, sodelovanje, marljivost, medsebojna pomoč in delo s srcem so nas pripeljali do našega cilja. In lahko rečemo le - VREDNO JE!

Ob tem iskrena HVALA vsem, ki naše delo cenite in ga vzpodbujate, ter nam tako dajete motivacijo za naprej. Hvala, da svoj čas delite z nami in nas s svojim obiskom naših prireditev delate boljše in pogumnejše. Obljubimo vam, da se bomo trudili tudi v prihodnje.

In prazniki... ti naj bodo otroški. Pustite, da vaše misli odidejo v svet otroške radosti, da se skupaj z najdražjimi smejite ob najbolj norih idejah, ter da z trdnostjo in motivacijo vstopite v novo leto, ki naj bo zavito v vato zdravja, pomočeno v barvo uspeha in obdano v srce ljubezni.

Vrtec Cezanjevci



Več v Kultura in izobraževanje