Če načrtujete poroko, boste lahko v nedeljo na enem mestu našli vse, kar potrebujete

V nedeljo, 14. januarja 2024, bo od 10.00 do 16.00 ure v Čardini dvorani potekal poročni sejem.

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 8. januar 2024 ob 10:38
V Čardini dvorani bo potekal poročni sejem

V Čardini dvorani bo potekal poročni sejem

V nedeljo, 14. januarja 2024, bo od 10.00 do 16.00 ure v Čardini dvorani pri Martjancih potekal poročni sejem. Na enem mestu boste tako lahko našli vse, kar potrebujete za poroko.

Vstop bo prost, na voljo pa bodo različni poročni ponudniki, promocijske akcijske cene in nagradne igre.

Kdo vse bo prisoten na dogodku?

Čarda bo predstavila različna omizja s pogrinjki, zlatar bo na ogled postavil svoje poročne prstane, fotograf svoje albume. Poročni salon bo pripeljal kreacije poročnih oblek, vinar bo imel degustacijo vina, ne bo manjkala niti degustacija peciva. Z nami bodo tudi ponudniki za ozvočenje in glasbena skupina ter petje za civilni in cerkveni obred. Cvetličarna bo razstavila cvetlične dekoracije. Pride tudi frizer, ki bo predstavil nove modne trende in kozmetičarka, ki bo svetovala glede poročne manikire. Z nami bo tudi poročna organizatorka. Nismo pozabili tudi na naše najmlajše, zato bo na voljo otroški kotiček, kjer bo poskrbljeno za varstvo otrok in animacijo ter še nekateri drugi poročni ponudniki, ki so potrebni pri organizaciji poročnega dogodka.

Vsak par, ki najavi svoj prihod na info@carda.si prejme Čardino darilce in se lahko brezplačno fotografira pri fotografu ter takoj prejme svojo fotografijo.

Dodatne informacije so na voljo na 031-518-255 ali na info@carda.si

Poročni sejem v Čardini dvorani pri Martjancih



Več v Družabno