Skupina prijateljev iz Prlekije in Prekmurja se je podala na nepozabno smučarsko avanturo v Les Orres

Odločili so se za nepozaben teden zabave na snegu, ki jih je popeljal skozi razburljive spuste, idilične vasi in neskončne snežne pokrajine.

Prlekija-on.net, torek, 9. januar 2024 ob 19:29

Skupina na slikovitem francoskem smučišču Les Orres

V sredini decembra se je skupina 12 Prlekov in Prekmurk odpravila na izjemno smučarsko in boardersko avanturo v slikovito francosko smučišče Les Orres. Odločili so se za nepozaben teden zabave na snegu, ki jih je popeljal skozi razburljive spuste, idilične vasi in neskončne snežne pokrajine.

"Naša pot se je začela doma v okolici Ljutomera, kjer smo napolnili dva avtomobila s smučarsko in boardersko opremo ter se odpravili proti Les Orres. Dolga vožnja je bila polna smeha, glasbe in neskončnih načrtov za raziskovanje smučišča," nam je povedal Alen Petek, ki je ob tem posnel tudi videoposnetke, ki so priloženi.

Skupina je bila razdeljena med dva udobna apartmaja, kjer so si lahko spočili utrujene mišice po dnevnih avanturah na snegu. Ob tem pa niso pozabili na zabavo izven smučišča. Zvečer so se odpravili v središče dogajanja, saj so si želeli doživeti tudi tamkajšnjo nočno življenje. Vsak večer so se podali na živahne žurke, kjer so se povezali s smučarji in deskarji iz različnih koncev Slovenije.

"Vendar pa smo se morali zavedati, da se ob preveč sproščenem vzdušju lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Na neki točki je blo preveč zabave in uživanja alkohola, kar je vodilo do par smešnih trenutkov, ko so se nekateri znašli na zaledeneli poti nazaj do apartmajev. Kljub nekaj padcem smo bili vsi v dobrem razpoloženju in smo se naslednji dan smejali dogodivščinam preteklega večera," še pove Alen ter doda: "Za nas je bilo to nepozabno doživetje tako na smučišču kot tudi izven njega. Smučanje, deskanje, zabava, in nenazadnje padci na zaledeneli poti so ustvarili edinstveno zgodbo, ki pa jo ponovimo spet to leto 2024 decembra."

Del te zgodbe si lahko ogledate v videih.




Več v Družabno