Prleki še sedmič do neodločenega rezultata

V ljutomerski dvorani ŠIC, kjer se je zbralo okoli 120 gledalcev, so gostitelji prišli do sedmega neodločenega izida v sezoni, še drugič proti tokratnemu nasprotniku.

Prlekija-on.net, sobota, 20. januar 2024 ob 08:44
Meteorplast ŠIC bar - THE Nutrition Extrem

Meteorplast ŠIC bar - THE Nutrition Extrem

V 14. krogu 1. slovenske futsal lige, s katerim se je končala prva tretjina rednega dela prvenstva v prvoligaški konkurenci, sta se v petek, 19. januarja, v Ljutomeru Meteorplast ŠIC bar in THE Nutrition Extrem razšla z neodločenim rezultatom 4:4 (1:2). Ostali rezultati tega kroga: Bronx Škofije - Oplast Kobarid 2:2 (0:0), Dobovec - Dobrepolje 3:1 (2:0) in Siliko Vrhnika - Sevnica 6:0 (2:0). V vodstvu je Siliko Vrhnika s 37. točkami, drugi je Dobovec s 33. (tekma manj), tretje mesto pa si delijo Meteorplast ŠIC bar, Sevnica in Oplast Kobarid s po 19. točkami.

V ljutomerski dvorani ŠIC, kjer se je zbralo okoli 120 gledalcev, so gostitelji prišli do sedmega neodločenega izida v sezoni, še drugič proti tokratnemu nasprotniku. Na prvi tekmi v Sodražici sta se ekipi razšli z rezultatom 6:6.

Gostje so odigrali odličen prvi polčas, ki so ga kronali z zadetkoma Denisa Totoškovića (9. minuta) in Mihaela Čopa (13.). Tik pred zadnjim sodnikovim žvižgom je upanje domačim vlil Ante Matan (20.), ki je uspešno realiziral kazenski strel z desetih metrov.

Prve minute drugega polčasa so postregle s kar štirimi zadetki. Najprej je Totošković (23.) ponovno priigral gostom dva zadetka naskoka, nato pa je Aljaž Goznik z zadetkoma v 24. in 25. minuti izenačil. Ponovno je goste v 26. minuti v vodstvo popeljal Luka Čop. Domačinom, ki so bili v drugem polčasu podjetnejši in so imeli več priložnosti, je točko v 35. minuti priigral Rok Šnofl.

Podrobnosti s tekme najdete tukaj.

Ekipi se bosta glede na uvrstitev na razpredelnici - tretji proti šestemu - merili ponovno prihodnji petek, 26. januarja 2024, ko se bo pričela zadnja tretjina rednega dela prvenstva. Tekma bo tudi tokrat v Ljutomeru, pričela pa se bo ob 20.30 uri.

Foto: Rok Lorenčič




Več v Šport