Na prleškem smučišču je te dni zelo živahno

V minulih dneh so na smučišču uživali tudi številni otroci, med drugim iz OŠ Cezanjevci, OŠ Velika Nedelja in OŠ Podgorci.

Prlekija-on.net, nedelja, 21. januar 2024 ob 09:56
Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Ponedeljek, 15. januar 2024

Smučanje in sankanje na Globokem klancu

Kot smo že poročali, je neutrudnim članom Smučarskega kluba Sveti Tomaž v minulih dneh zaradi nizkih temperatur uspelo umetno zasnežiti smučarsko progo v Hranjigovcih na smučišču Globoki klanec. Dodatno je k temu sedaj pripomogel tudi naravni sneg in še nižje temperature, na smučišču pa so sedaj prave zimske, idilične razmere sredi vinogradov. Uporabniki so zelo zadovoljni, proga je odlično pripravljena, na njej je od 30 do 40 cm umetnega snega. Imajo tudi gostinsko ponudbo.

Obratujejo do preklica in sicer čez vikende od 10. do 19. ure ter vse dni v tednu nočna smuka od 17. do 21. ure. Danes, v nedeljo, bo smučišče odprto med 10. in 13. uro ter nočna smuka od 17. do 20. ure.

V minulih dneh so na smučišču uživali tudi številni otroci, med drugim iz OŠ Cezanjevci, OŠ Velika Nedelja in OŠ Podgorci.

Smučišče Globoki klanec

Na prleškem smučišču možno smučanje in sankanje


 

Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Torek, 16. januar 2024

 

Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Sreda, 17. januar 2024

 

Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Nedelja, 14. januar 2024

Mi smo v polnem zagonu zima je ta trenutek na naši strani in upamo, da se napoved za naslednji teden vsaj malo prevesi v negativno smer! Lep snežni pozdrav

Objavil/a Smučišče Globoki klanec dne Sreda, 10. januar 2024Več v Družabno