Ljutomerski policisti obravnavali poskus vloma v cerkev

Radgonski policisti pa poskus vloma v poslovni prostor, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino denarja ter mobitela.

Prlekija-on.net, torek, 6. februar 2024 ob 07:29
Policisti so obravnavali tatvino drv poskus vloma v cerkev

Policisti so obravnavali tatvino drv poskus vloma v cerkev

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, šest primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poskus vloma v cerkev, radgonski policisti poskus vloma v poslovni prostor, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino denarja ter mobitela. Murskosoboški policisti so obravnavali vlom v športni objekt od koder je bila ukradena pijača in poskus vloma v parkirni avrtomat, lendavski pa poskus vloma v starejšo nenaseljeno hišo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Turnišču je zjutraj okoli 7. ure prišlo do vnetja oblačil, ki jih je lastnik po pomoti odložil na prižgan štedilnik. Posredovali so domači gasilci, ki so požar pogasili in prezračili objekt. Nastalo je za 200 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.




Več v Črna kronika