Zaradi nepravilnega prehitevanja, trčila štiri osebna vozila

Povzročitelju prometne nesreče bo izdan plačilni nalog, zaradi nepravilnega prehitevanja, za katerega je predpisana globa v višini 700 evrov in 9 kazenskih točk.

Prlekija-on.net, petek, 23. februar 2024 ob 11:41
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Danes, malo pred 6. uro se je izven naselja Očeslavci zgodila prometna nesreča z udeležbo štirih vozil. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila na relaciji Spodnji Ivanjci - Ptujska Cesta prehiteval osebni avtomobil v trenutku, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal drug osebni avtomobil. Med voziloma je prišlo do čelnega trčenja.

Pri trku je na osebnem avtomobilu povzročitelja odtrgalo kolo, katero je odbilo v vozilo, ki je pripeljalo za povzročiteljem. Poškodovano je bilo tudi vozilo, ki ga je povzročitelj prehiteval. V prometni nesreči so se tri osebe lažje telesno poškodovale. Preizkus alkoholiziranosti je bil pri vseh udeležencih negativen. Povzročitelju prometne nesreče bo izdan plačilni nalog, zaradi nepravilnega prehitevanja, za katerega je predpisana globa v višini 700 evrov in 9 kazenskih točk.Več v Črna kronika