V Ljutomeru je potekal mednarodni turnir U11 NK Veržej z dvajsetimi prijavljenimi ekipami

Starši otrok NK Veržej, selekcije U11 in trener Boštjan Puhar so organizirali mednarodni nogometni turnir v športni dvorani pri OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. februar 2024 ob 08:38
Mednarodni turnir U11 NK Veržej

Mednarodni turnir U11 NK Veržej

V soboto, 24. februarja, so starši otrok NK Veržej, selekcije U11 in trener Boštjan Puhar organizirali mednarodni nogometni turnir v športni dvorani pri OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru.

Nastopilo je 20 ekip, med katerimi je slavila ekipa Bistrica - Polana, ki je v finalu premagala domačo ekipo Veržeja. Tretje mesto so zasluženo dosegle nogometašice ŽNK Aluminija. Za najboljšega vratarja je bil razglašen Niko Gujtman (NK Veržej). Največ strelov je zadel Luka Antolič iz zmagovite ekipe NK Bistrica Polana. Najkoristnejši igralec turnirja je bil domačin Žiga Puhar.

Na turnirju je potekala licitacija dresov bodisi znanih bodisi perspektivnih nogometašev (Topalović, Stojanović, Osterc, Kouter, Matko, Kolmanič, Bajde, Pihler). Največ zanimanja pa je bilo za dres Josipa Iličića.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena nogometašem selekcije U 11 in sicer za nabavo opreme, predvsem za kritje stroškov na mednarodnem turnirju na Hrvaškem - UMAG TROPHY v mesecu marcu.

Hvala vsem staršem, trenerju, vodstvu kluba, sodnikoma Dominiku Kavašu in Gorazdu Topolniku, predvsem pa vsem sponzorjem in donatorjem, ki so omogočili uspešno izpeljan turnir.




Več v Šport