Obeležili 20 let delovanja Društva za osteoporozo Ljutomer

Predsednica društva Vlasta Markovič je v svojem nagovoru predstavila delovanje društva, ki ima več kot 300 članov. Izpostavila je izobraževanja, predavanja in ozaveščanja o tej bolezni ter tudi druženja, ki so jih v teh letih povezovala.

Prlekija-on.net, torek, 5. marec 2024 ob 09:15
20 let Društva za osteoporozo Ljutomer

20 let Društva za osteoporozo Ljutomer

V Domu kulture Ljutomer je bila v soboto, 2. marca, slovesnost, na kateri so obeležili 20 let delovanja Društva za osteoporozo Ljutomer. Predsednica društva Vlasta Markovič je v svojem nagovoru predstavila delovanje društva, ki ima več kot 300 članov. Izpostavila je izobraževanja, predavanja in ozaveščanja o tej bolezni ter tudi druženja, ki so jih v teh letih povezovala.

Za dobro delo sta se predsednici in ostalim članicam in članom društva zahvalili tudi predsednica Zveze društev bolnikov z osteoporozo Slovenije Janja Rednjak in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, ki je ob tej priložnosti društvu podelila zahvalo.

V kulturnem programu so nastopili vokalna skupina Evridike, KD Ivan Kaučič Ljutomer, solistka Neja Štampar in Tamburaški orkester Sveti Jurij ob Ščavnici.

Izlet v Italijo

Ogledali so si grad Miramare in cvetlični sejem Ortogiardino





Več v Kultura in izobraževanje