Prometni znaki končali v Ščavnici

Sprehajalci skozi mali park v Ljutomeru so žal ponovno lahko priče grdim prizorom, saj so tam prometni znaki končali v Ščavnici...

Prlekija-on.net, sreda, 6. marec 2024 ob 11:02
Prometni znaki v Ščavnici

Prometni znaki v Ščavnici

V zadnjih letih smo že večkrat poročali o neljubih dogodkih in vandalizmu v Ljutomeru, predvsem v obeh parkih, Parku I. slovenskega tabora in v Parku Rudolfa Maistra. Tudi tokrat so žal sprehajalci skozi "mali park" lahko priče grdim prizorom pod mostom, saj so tam prometni znaki končali v Ščavnici. V vodi sta vsaj dva prometna znaka, ki so jih očitno nepridipravi zmetali v vodo v minulih dneh. Nekoliko naprej je viden še en drog, kar bi lahko bil še en prometni znak oz. del le-tega v vodi.

Tovrsten vandalizem se v parkih dogaja že vrsto let, v malem parku so na zadnje bile prevrnjene skoraj vse klopi in koši, pred leti so bile tudi takoj uničene nove luči. Niti zasvetile še niso pa so jih nepridipravi že uničili. Sedaj teh luči v parku več ni, zato se vandali večkrat znašajo nad koši in klopmi, tokrat očitno tudi nad prometnimi znaki. Ob teh ponavljajočih dogodkih nam tudi prebivalci vedno zatrjujejo, da bi policija in redarstvo tam moralo odločneje ukrepati.

Vandalizem v parku

V parku spet na delu vandali, tokrat prevrnili večino klopi in košev za smeti





Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00