Beltinci izločili Ljutomer iz Pokala Pivovarna Union

Beltinci Klima Tratnjek - Avto Rajh Ljutomer 5:0 (3:0)

Prlekija-on.net, četrtek, 7. marec 2024 ob 09:44

Beltinci Klima Tratnjek - Avto Rajh Ljutomer

V sredo sta se v osmini finala Pokala Pivovarna Union v športnem parku Beltinci pomerili ekipi Beltinci Klima Tratnjek in Avto Rajh Ljutomer. Beltinčani so povedli v 16. minuti, ko vratar Marko Lörinc ni najbolje posredoval po predložku, kar je izkoristil Jan Bruno Kralj in zadel z leve strani. V 34. minuti je Prleke reševal okvir gola, leva vratnica je veselje preprečila Henriku Nergutiju. So se pa gostitelji le minuto kasneje veselili povišanja prednosti. Po podaji Marina Rantaše je iz osrčja kazenskega prostora zadel neovirani Luka Pihler. Gostitelji so kmalu zatem zadeli še tretjič, po predložku Luke Pihlerja je Marka Lörinca premagal Marin Rantaša.

Damjan Gajser je pred drugim polčasom v igro poslal kar štiri novince, tudi Gašperja Černeta, ki je v 65. minuti zadel iz prostega strela, le tri minute kasneje pa je po podaji Henrika Nergutija dosegel še drugi gol. Dvakratni strelec je tekmo po poškodbi sklenil predčasno, že pred tem so z zelenice na nosilih odnesli tudi Tarika Bagolo, tako so Beltinci tekmo končali zgolj z deveterico.

Beltinci Klima Tratnjek - Avto Rajh Ljutomer 5:0 (3:0)
Kralj 16., Pihler 35., Rantaša 38., Černe 65., 68.

Začetna postava Beltinci Klima Tratnjek: Moćić, Zorman, Jug, Pihler, Štrakl, Kralj, Nerguti, Katuša, Kaučič, Črnko, Rantaša.

Začetna postava NK Ljutomer: Lörinc, Nemec, Fras, Bertalanič, Semenič T., Munda, Ketiš, Semenič G., Šalamun, Virag, Nikolić.

Pokal pivovarne Union se je za našo ekipo končal v Beltincih, ko so se domačini oddolžili za lanski poraz. Beltinci Klima Tratnjek 5:0 (3:0)

Objavil/a NK Ljutomer dne Sreda, 06. marec 2024



Več v Šport