V petek obravnavali tri prometne nesreče s pobegom

Obravnavali so tudi požar, v naselju Iljaševci je zagorelo osebno vozilo in je nastalo za okoli 10.000 € materialne škode.

Prlekija-on.net, sobota, 9. marec 2024 ob 07:39
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štirinajst kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kršitev javnega reda in miru ter požar.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri kazniva dejanja z elementi nasilja, kjer so žrtve zadobile lahke telesne poškodbe, kaznivo dejanje neupravičeno slikovno snemanje, dve tatvini v trgovini, tatvino denarnice z vsebino in kontaktnimi ključi, tatvino torbice z dokumenti in denarjem, dve tatvini goriva iz rezervoarja tovornih vozil, dve poškodovanji tuje stvari in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke.

Na področju prometne varnosti so obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, od tega tri s pobegom. Dva pobegla voznika so že izsledili.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki je v alkoholiziranem stanju kršil javni red v zasebnem prostoru in se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan do streznitve.

Obravnavali so požar, v naselju Iljaševci je zagorelo osebno vozilo in je nastalo za okoli 10.000 € materialne škode.

Danes bodo policisti meritve hitrosti pogosteje izvajal na območju PP M. Sobota.




Več v Črna kronika