Policisti obravnavali tatvino vozila, a je šlo za neurejeno partnersko razmerje

Izkazalo se je, da ne gre za tatvino vozila temveč za neurejeno partnersko razmerje zaradi česar sta bili stranki napoteni na zasebno tožbo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. marec 2024 ob 07:48
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklih 24 urah obravnavali štiri primere kaznivih dejanj, eno prometno nesrečo, šest primerov kršitev javnega reda in miru in pet primerov poškodb vozil s strani divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali primer tatvine, primer goljufije, primer zalezovanja in en primer tatvine vozila za katerega pa se je izkazalo, da ne gre za tatvino vozila temveč za neurejeno partnersko razmerje zaradi česar sta bili stranki napoteni na zasebno tožbo.

Na področju prometne varnosti so obravnavali en primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so še primer nepravilno zavarovanega tovora ter pet primerov povoženja divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v šestih primerih in sicer trije primeri kršitve na javnem kraju in trije primera kršitve v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Opozorili bi vas še na nacionalno prometno akcijo »VARNOSTNI PAS« v kateri bodo policisti poostreno nadzirali uporabo varnostnega pasu med vožnjo in bo trajala v času od 11. do 24. marca 2024.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Lendava.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26