27. Zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije poln smeha, srčnosti in povezovanja

Člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije so se zbrali na 27. Zboru članov v Gostišču Žinko.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2024 ob 12:56
27. Zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

27. Zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

V petek, 15. marca 2024, so se člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije zbrali na 27. Zboru članov v Gostišču Žinko. Uvodoma je predsednica kluba Manica Hartman zbrane nagovorila z mislijo: "Če želite polneje živeti, morate spoznati umetnost uživanja v malih, drobnih trenutkih življenja, življenjski cilj vsakega posameznika pa naj bo: misli dobro, bodi dober, delaj dobro sebi in drugim."

"To misel sem izbrala, ker takšne vrednote in cilje negujemo in spoštujemo tudi v našem klubu in ker želim, da si bomo znali tudi v prihodnje utrgati prosti čas in da bodo energija, znanje in pozitivna naravnanost, še naprej popotnice za naša prihodnja srečanja," je povedala.

V uradnem delu so potrdili pripravljena poročila, ter organe kluba za obdobje 2024-2028, v sestavi, kot so bili v predhodnem mandatu: Manica Hartman, predsednica; Albina Lukner, podpredsednica; Anita Štrucl, blagajničarka; Marinka Vajda, tajnica; Nataša Kukovec, Ivanka Govedič, Zinka Hartman in Teja Večerjevič Rižnar, članice.

Ob koncu večera se je predsednica zahvalila za ponovno izkazano zaupanje in prosila za nadaljnjo pomoč in sodelovanje, da bo klub še naprej tista sredina, ki jim bo nudila izobraževanje, druženje in negovanje njihovega večletnega srčnega prijateljstva. "Predvsem pa sem izrazila hvaležnost, da znamo in želimo podariti delček sebe, svojega časa in energije v naše skupno dobro," je še ob tem povedala predsednica.

Po uradnem delu zbora je sledilo sproščeno druženje ob odličnih dobrotah gostitelja.




Več v Kultura in izobraževanje