Na ženskem večeru proslavili deseto obletnico delovanja Akademije za ženske Lakšmi

Premierno so predstavili tudi knjižni prvenec ustanoviteljice akademije, Mihaele Gržin, z naslovom LEPO JE BITI JAZ.

Prlekija-on.net, petek, 22. marec 2024 ob 14:18
Ženski večer v Biotermah

Ženski večer v Biotermah

Minulo soboto je bil ženski večer, ki ga je v Biotermah Mala Nedelja organizirala Akademija za ženske Lakšmi iz Ljutomera, še posebej slavnostno obarvan.

Zbrani so proslavili deseto obletnico delovanja Akademije in premierno predstavili knjižni prvenec njene ustanoviteljice, Mihaele Gržin, z naslovom LEPO JE BITI JAZ. Gre za priročnik z iskreno zgodbo o iskanju sebe in s praktičnimi nasveti za nego telesa, uma in duše.

Na dogodku v Biotermah so se tudi letos zbrale številne ženske iz celotne Slovenije.

Organizatorji so pripravili zabaven, a hkrati tudi poučen program, s katerim so poskušali zajeti vse, kar ženske v tem času še posebej potrebujejo, da se lahko uspešno spopadajo s številnimi obveznostmi in hkrati ne pozabijo uživati v svojem življenju.

Saša Einsiedler, Bruno Šimleša, Marta Turk in Mihaela Gržin so se ob okrogli mizi pogovarjali o grajenju zdrave samopodobe, sprejemanju sebe, učinkoviti skrbi zase in ekonomski neodvisnosti žensk.

Po uradnem delu večera so sledili odlična pogostitev Bioterm, druženje in zabava.

Udeleženke so si na dogodku lahko ogledale tudi zanimivo modno revijo s poudarkom na trajnostni in nosljivi modi. Pripravila jo je modna kreatorka Nataly Coljnar, ki ustvarja modno znamko BB+. Videz manekenk so dopolnila modna očala Optike Jureš.

Za gromki smeh in dobro voljo je s svojim stand-up nastopom tudi letos poskrbela Tina Gorenjak, za glasbene točke pa aktualna prva spremljevalka Miss Slovenije Aleksandra Matan.

Na dogodku so se predstavili predstavniki treh vinogradniških družin, Vina Kovačič iz Presike, Vino Plemenič s Koga in Vino Škrget iz Iljaševcev.

Kot se za takšno okroglo obletnico spodobi, so zbrani zapečatili praznovanje z odličnima tortama iz Babičine hiše.

Foto: Vanesa Jaušovec




Več v Kultura in izobraževanje