V Sodražico po ohranitev upanja na polfinale

Meteorplast ŠIC bar v petek odhaja v Sodražico, kjer si bo poskušal z zmago priboriti odločilno tretjo tekmo za vstop v polfinale.

Prlekija-on.net, četrtek, 28. marec 2024 ob 07:23
Meteorplast ŠIC bar, foto: Rok Lorenčič

Meteorplast ŠIC bar, foto: Rok Lorenčič

Po porazu (1:4) na prvi četrtfinalni tekmi državnega prvenstva v futsalu za člane v Ljutomeru odhaja Meteorplast ŠIC bar v petek, 29. marca, v Sodražico, kjer si bo poskušal z zmago priboriti odločilno tretjo tekmo za vstop v polfinale. V primeru jutrišnje zmage ekipe THE Nutrition Extrem se bo slednja uvrstila v polfinale, kjer kot nasprotnik že čaka vrhniški Siliko.

Po porazu na prvi četrtfinalni tekmi so v ljutomerskem taboru opravili temeljito analizo. »Naredili smo preveč individualnih napak, ki jih je nasprotnik izkoristil. Imeli smo posest žoge, prav tako smo si priigrali kar nekaj priložnosti za zadetek, a enostavno to ni bil naš dan,« je po pregledu posnetka dvoboja dejal ljutomerski trener Robert Grdović, ki bo imel na jutrišnji tekmi znova veliko težav s sestavo ekipe. Vratar Klemen Anžel, ki je na prvi četrtfinalni tekmi prejel rdeči karton, tudi nasploh ne bi mogel nastopiti, saj je prav v duelu, ko je prejel karton, dobil hud udarec nasprotnega igralca Denisa Totoškovića v nogo, ki je po tekmi zatekla in onemogočila Anželu trening. Manjkala bosta tudi Ante Matan in Tim Lipovšek. V kader se po poškodbi vrača mladi vratar Luka Lovrec. »Vemo, da nas v Sodražici čaka pekel, vemo, da bodo tam njihovi navijači in da bo vroča atmosfera. Ampak v težavah se poznajo junaki. Verjamem v svojo ekipo. Verjamem, da bomo zmagali in vrnili serijo ponovno v Ljutomer ter na domačem parketu poskušati izboriti polfinale,« po zadnjem treningu napoveduje Grdović.

Meteorplast ŠIC bar - THE Nutrition Extrem

Meteorplast ŠIC bar izgubil prvo tekmo četrtfinala državnega prvenstva





Več v Šport