Mladoletnika poškodovalo, ko je razneslo plastično posodo pri pokanju s karbidom

Na podlagi zbranih obvestil in opravljenega ogleda je bila tuja krivda zaenkrat izključena. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Prlekija-on.net, torek, 2. april 2024 ob 12:52
Do poškodbe je prišlo pri pokanju s karbidom

Do poškodbe je prišlo pri pokanju s karbidom

Policisti PU Murska Sobota so bili 31. marca 2024 ob 23.40 uri s strani Splošne bolnišnice Murska Sobota obveščeni, da je na urgentnem oddelku zdravniško pomoč iskal mlajši mladoletnik, ki se je poškodoval pri streljanju s karbidom. Z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da se je na območju Pečarovcev pri streljanju s karbidom, ko je razneslo plastično posodo poškodoval mladoletnik.

Po nadaljnji zdravniški obravnavi v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor je bil mladoletnik odpuščen v domačo oskrbo. Predvidoma gre za lahko telesno poškodbo, vendar bo status poškodbe znan po pridobitvi obvestila o telesnih poškodbah.

Na podlagi zbranih obvestil in opravljenega ogleda je bila tuja krivda zaenkrat izključena. Kriminalisti SKP PU Murska Sobota nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh zbranih obvestilih podali poročilo na ODT v Murski Soboti.

Do poškodb je prišlo pri pokanju

Razjasnili okoliščine dogodka, kjer se je mladoletnik poškodoval pri pokanju s karbidom





Več v Črna kronika