V Ljutomeru za polfinale državnega prvenstva v futsalu

Po dramatični tekmi v Sodražici, ki jo je z uspešno izvedenim zadnjim kazenskim strelom v prid prleške ekipe odločil Ivan Matan, so misli varovancev Roberta Grdovića povsem osredotočene na jutrišnji dvoboj.

Prlekija-on.net, četrtek, 4. april 2024 ob 08:01
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V petek, 5. aprila, bo v dvorani ŠIC Ljutomer odigrana tretja, odločilna tekma četrtfinala državnega prvenstva v futsalu za člane. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar bo gostil THE Nutrition Extrem iz Sodražice. Po dveh tekmah četrtfinala je rezultat v zmagah izenačen na 1:1, zanimivo pa je, da sta dosedanji tekmi pripadli gostujočima ekipama. V Ljutomeru je bilo 1:4, v Sodražici pa 4:6 (1:1) po streljanju kazenskih strelov. Zmagovalec jutrišnje tekme se bo uvrstil v polfinale, kjer se bo pomeril z vrhniškim Silikom.

Po dramatični tekmi v Sodražici, ki jo je z uspešno izvedenim zadnjim kazenskim strelom v prid prleške ekipe odločil Ivan Matan, so misli varovancev Roberta Grdovića povsem osredotočene na jutrišnji dvoboj. V ekipo se po odsluženi kazni vrača vratar Klemen Anžel, prav tako bo zaigral tudi Tim Lipovšek, ki je manjkal v Sodražici. Tokrat bo Grdović pogrešal kapetana reprezentance U19 Lovra Trdina, ki je s slovensko izbrano vrsto na turnirju na Hrvaškem, Alena Ruisa, ki mora zaradi kazni počivati eno tekmo, in Anteja Matana, ki še ni saniral poškodbe. Na sredinem treningu z ekipo ni treniral Vid Kos, ki čuti posledice udarca z minule tekme državnega prvenstva U19.

»V petek nas čaka odločilna tekma. Treba je pokazati, da smo mi tisti, ki si zaslužimo preboj v polfinale. Vabim vse gledalce, da nas podprejo. V petek bomo pravi in gremo na zmago,« je po sredinem zadnjem treningu pred jutrišnjim dvobojem dejal kapetan ljutomerske ekipe Matic Goznik.

Petkov dvoboj se bo pričel ob 20.30 uri, vstopnine pa tudi tokrat ne bo, z željo, da bi bile tribune v dvorani ŠIC Ljutomer tokrat polne.

Meteorplast ŠIC bar

Po drami bo o potniku v polfinale odločala tekma v Ljutomeru





Več v Šport