Voznica osebnega avtomobila rdeče barve v Gornji Radgoni trčila v kolesarko

Voznico in morebitne očividce naprošajo, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo številko 113.

Prlekija-on.net, sobota, 6. april 2024 ob 08:28
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, 11 kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, povoženje divjadi in zaseg vozila.

Pet prometnih nesreč se je končalo z gmotno škodo, dve nesreči pa z lahkimi poškodbami. V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in s tem lažje poškodoval voznika. Okrog 8.30 ure pa je neznana voznica osebnega avtomobila rdeče barve v Gornji Radgoni trčila v kolesarko, ki se je pri tem lažje poškodovala. Voznico in morebitne očividce naprošajo, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo številko 113.

Na področju kriminalitete so v Gornji Radgoni obravnavali goljufijo in poškodovanje tuje stvari, v Turnišču in Pincah ponarejanji listin, v Dobrovniku goljufijo, v Spodnji Ščavnici povzročitev lahke telesne poškodbe, v Brezovcih preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, v Adrijancih goljufijo in v Murski Soboti tatvini ter odvzem mladoletne osebe, kjer eden od staršev drugemu ni omogočil stika z otrokom.

Cesta je zaprta

Voznik traktorja s prikolico zadel jeklenico nadstreška, ki se je nato podrl


Javni red in mir je bil obakrat kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj v Gornji Radgoni se kljub opozorilom policistov ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Policisti so pri kontroli prometa v Vaneči ugotovili, da je voznici osebnega avtomobila poteklo vozniško dovoljenje, ker ni opravila programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, zato ji je bilo vozilo zaseženo. V Brezovcih pa je bil kontroliran voznik kolesa z motorjem, za katerega se je ugotovilo, da je vozil močno pod vplivom alkohola, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Včeraj dopoldne je madžarski voznik traktorja z nakladalnikom trčil v nadstrešek objekta na bivšem mejnem prehodu Čepinci. Nadstrešek se je zrušil in padel na cesto, zato bo cesta do sanacije objekta zaprta.

Danes ob 20.15 uri bo na stadionu Fazanerija v Murski Soboti odigrana nogometna tekma med NŠ Mura in NK Celje. Pripadnike organiziranih navijaških skupin in obiskovalce naprošajo, da navijajo športno, kulturno in korektno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26