V Ljutomeru neznanec ukradel prometne prepreke in zapornico

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so mlademu vozniku zasegli osebni avtomobil.

Prlekija-on.net, petek, 10. maj 2024 ob 07:13
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu iskali in našli pogrešano osebo, obravnavali so šest kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri povoženja divjadi in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje ogrožanja z nevarnim predmetom, spletno goljufijo in kaznivo dejanje razžalitve. Obveščeni so bili o treh tatvinah in sicer na Šafarskem so bila odtujena drva, v Dokležovju je bila izvršena tatvina goriva iz delovnega stroja, v Ljutomeru pa je neznani storilec ukradel prometne prepreke in zapornico.

Policisti so še obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in tri z materialno škodo. Pobeglega povzročitelja prometne nesreče na relaciji Boračeva - Orehovci še iščejo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mlademu vozniku zasegli osebni avtomobil.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Obveščajo, da od 6. do 19. maja poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«. Policisti bodo v tem času poostreno nadzirali in ugotavljali morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, na drugi strani pa tudi morebitne kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev v prometu. Vse udeležence v cestnem prometu pozivajo, da upoštevajo cestno prometne predpise in tako poskrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP G. Radgona.




Več v Črna kronika