Ljutomerski policisti obravnavali tatvino

Na območju Gornje Radgone pa kaznivo dejanje nasilja v družini. Izrečen je bil tudi ukrep prepovedi približevanja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. maj 2024 ob 07:21
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi ter požar.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino, na območju Gornje Radgone pa kaznivo dejanje nasilja v družini. Izrečen je bil tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kaju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Gornje Radgone je potekalo iskanje starejše osebe, katera je bila tudi najdena in odpeljana na naslov bivanja.

Do vključno 19. maja poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, v kateri policisti poostreno nadzirajo in ugotavljajo kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, hkrati pa ugotavljajo tudi kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev. Vse udeležence v prometu pozivajo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in tako prispevajo k večji varnosti v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju PP Murska Sobota.
Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25