Blaž Emeršič se bo v Mariboru prvič boril na velikem odru

Blaž Emeršič se po odličnih predstavah na amaterskih turnirjih podaja v Valhallino kletko v soboto, 25. maja, v Ledni dvorani v Mariboru proti zahtevnemu borcu iz Hrvaške Francu Jerkoviću.

Prlekija-on.net, torek, 14. maj 2024 ob 10:20
Blaž Emeršič se po odličnih predstavah na amaterskih turnirjih podaja v Valhallino kletko

Blaž Emeršič se po odličnih predstavah na amaterskih turnirjih podaja v Valhallino kletko

Valhalla Fight Night ponovno prihaja v Maribor. To bo že kar deveti veliki dogodek mešanih borilnih veščin Nejca Preložnika in njegove ekipe, kateri obljubljajo še večji spektakel in doživejte. Dogodek pa bo navzoče navdušil več kot odlični fight card, kjer si lahko obetamo pravo poslastico mešanih borilnih veščin.

Tudi Kickboxing klub Pomurje bo imel svojega borca, ki bo prvič nastopil na velikem odru! Blaž Emeršič se po odličnih predstavah na amaterskih turnirjih podaja v Valhallino kletko v soboto, 25. maja 2024, v Ledni dvorani v Mariboru proti zahtevnemu borcu iz Hrvaške Francu Jerkoviću.

Trener David Žibrat je ob tem povedal: "Veseli me, da je lastnik VFN-ja Nejc Preložnik opazil naše delo in nas povabil na veliki dogodek, ki se bo odvijal v bližnjem Mariboru, zato pozivam vse iz naših krajev, da pridete podpret Blaža."

Ponovno boste v kletki lahko videli tudi Mariborčana Tadeja Dajčmana, kateri se bo v glavni borbi večera boril proti neustrašnemu Turku Fatihu Aktasu. Med drugim boste lahko videli tudi ponovno borbo med Gajem Muršecem in Ibrahimom Šabanijem. VFN pa kot ste navajeni seveda ne bo razočaral tudi s preostalimi borbami, saj tukaj sledijo tudi Jan Berus, Žan Boženk ter tudi Tilen Toplak.

Spoštovani gledalci in obiskovalci, pripravite se na izjemen dan poln adrenalina! Ne zamudite priložnosti, da doživite vznemirljive borbe v živo in podprete svoje najljubše borce!

Vstopnice za VFN 9 so na voljo v Športnem centru Žibrat in Entrio.si ter v vseh njihovih prodajnih mestih. Ne zamudite priložnosti za nepozabno borilno doživetje!

Valhalla Fight NightVeč v Šport