Obeta se pravi nostalgičen pop rock spektakel Noč mladosti

Rezervirajte si 25.5.2024, kajti pod Pohorjem se bo odvijala odlična celovečerna zabava. S svojimi večnimi hiti vas bodo v celovečernem programu navduševali kar trije vrhunski izvajalci: Minea, Lana Jurčević in Leteći odred.

Oglasno sporočilo, torek, 14. maj 2024 ob 17:10
Noč mladosti

Noč mladosti

Se še spomnite legendarnih koncertov? Po šestih letih zatišja se nam na Snežnem stadionu v Mariboru obeta pravi nostalgičen pop rock spektakel.

Rezervirajte si 25.5.2024, kajti pod Pohorjem se bo odvijala odlična celovečerna zabava. S svojimi večnimi hiti vas bodo v celovečernem programu navduševali kar trije vrhunski izvajalci: Minea, Lana Jurčević in Leteći odred.

MINEA prihaja v Maribor prvič s svojim bendom.
Je ena izmed najbolj prepoznavnih pevk celotnega Balkana, njene pesmi, kot so 'Rano', 'Lasta, lastavica' in 'Bit če bolje', pa so večne uspešnice, ki jih vsi poznamo. S svojim glasom in stasom navdušuje že 29. let tako doma kot v tujini. Mnogokrat je bila nagrajena na številnih velikih festivalih, njeni albumi pa so dosegli večkratne platinaste in zlate naklade. Pred nekaj leti je nastopila v razprodanih Stožicah, letos februarja pa v areni Zagreb pred kar 12.000 obiskovalci. Trenutno je sodnica v zelo priljubljeni hrvaški oddaji Tvoje lice zvuči poznato.

Minea - povabilo

'Maribor, prihajamo!' :) pravi MINEA & vas vabi na nepozabno fešto 25.5.2024 na Snežni stadion. <3

Objavil/a Noč mladosti dne Petek, 12. april 2024

LANA JURČEVIĆ ustvarja kot glasbenica že od leta 2003. Njene največje uspešnice so 'Prava ljubav', 'Odlaziš' in 'Ludo ljeto', ki so jo uvrstile med eno največjih zvezd v regiji. V svoji glasbeni karieri je izdala pet studijskih albumov. Številne uspešnice so se uvrstile na vrhove lestvic, svoj pevski talent pa je že dokazala tudi s koncertnimi nastopi na skoraj vseh celinah. Na Youtubu je presegla že 100 milijonov ogledov, na socialnih omrežjih pa ima več kot 850.000 sledilcev. Ima tudi zelo uspešno kozmetično linijo La Piel. Nastop na Snežnem stadionu bo eden izmed njenih prvih nastopov po rojstvu njene hčerke.

Lana Jurčević Preverite najbližje prodajno mesto za svoj kraj tukaj: https://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html

Objavil/a Noč mladosti dne Petek, 26. april 2024

LETEĆI ODRED
Hrvaško pop rock skupino je leta 1992 odkril in podprl Husein Hasanefendić - Hus, priznani vodja Parnega valjaka. Do leta 2020 so izdali skupno trinajst albumov. O njihovi priljubljenosti priča odlična prodaja albumov, več zlatih in srebrnih prodajnih naklad ter trikrat napolnjena dvorana Dom športov v Zagrebu. Na Snežnem stadionu boste lahko skupaj z njimi zapeli največje ex-yugo rock hite, med drugimi 'Sanjao sam moju Ružico', 'Studeni', 'Od prevlake do Dunava' in 'Hej lutko, lutkice'.

Frontman Denis iz skupine Hotel Arena 4**** https://hotel-arena.si -------------------------------------------

Objavil/a Noč mladosti dne Sreda, 8. maj 2024

Še samo nekaj tednov nas loči do našega druženja pod Pohorjem. Vzemite s seboj svoje prijatelje in se pripravite na najboljše glasbene ritme in noro zabavo.
Se vidimo!

Vstopnice so že na voljo. Poiščete jih lahko na Petrolih, črpalkah Shell, Trafikah 3DVA, kioskih Delo Prodaja, trgovinah Bigbang in ostalih prodajnih mestih Mojekarte.si.

Ali na spletu na strani Mojekarte.si ter na www.sloveniaevents.com

Predprodajna cena: 12.00€
Cena na dan dogodka: 15.00€

Nekaj vstopnic bomo podelili tudi mi, spremljajte nas.

NOČ MLADOSTI

‼️ Rezervirajte si 25.5.2024 in se nam pridružite na nostalgičnem pop rock spektaklu pod Pohorjem. Hotel Arena 4**** https://hotel-arena.si -------------------------------------------

Objavil/a Noč mladosti dne Sobota, 27. april 2024


Več v Družabno