Blaž Emeršič dvoboj pričel odlično, a nato zaradi manj izkušenj in poškodbe klonil

Valhalla Fight Night 9 v Mariboru: Vrhunski MMA spektakel z dramatičnimi preobrati.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. maj 2024 ob 10:15
Blaž Emeršič na VFN 9 v Mariboru

Blaž Emeršič na VFN 9 v Mariboru

V Ledni dvorani se je odvila že deveta izvedba Valhalla Fight Night, ki je postregla z izjemnim večerom mešanih borilnih veščin. V drugi borbi (dogovorjena teža 74 kg) smo lahko spremljali Blaža Emeršiča iz Kickboxing kluba Pomurje, ki je sprva kazal veliko možnosti za zmago, vendar je zaradi nepazljivosti in manj izkušenj kot jih ima Franco Jerković, klonil s podreditvijo (armbar).

David Žibrat je ob tem povedal: "Borba se žal ni zaključila po naših pričakovanjih. Priprava in začetek borbe je bil odličen, žal se je zgodila poškodba kolena v prvi rundi in smo morali priznati premoč nasprotniku Jerkoviću iz Hrvaške. Trenutno je najbolj pomembno da saniramo poškodbo, se odpočijemo in potem bodo vse misli usmerjene v pripravo za dogodek v Ljutomeru, saj se želimo izkazati na domačem terenu."

"Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti tudi Igorju in Nemanji iz Kinetike iz Maribora, ki nas vedno sprejmejo in nam pomagajo na naši MMA poti in seveda Nejcu Preložniku, da nam je omogočil nastop na »velikem odru« na spet vrhunsko organiziranem dogodku Valhalla Fight Night, ki je tako še enkrat potrdil svoj status enega najbolj pričakovanih in najboljših MMA dogodkov v regiji, ki vedno znova navdušuje z vrhunskimi borbami in dramatičnimi preobrati.," še ob tem sporočajo iz Kickboxing kluba Pomurje.




Več v Šport