Spletna igra - pobiraj božičkova darila

Druga prleška spletna flash igra na našem portalu Božičkova darila z neba

Prlekija-on.net, nedelja, 18. december 2011 ob 16:07
Božičkova darila z neba

Božičkova darila z neba

Letos maja smo vam na našem spletnem portalu predstavili prvo pravo prleško igro Jurka šmarnica klinton, sedaj vam predstavljamo drugo, ki deluje po podobnem principu, le da je ta praznično obarvana. Igra je naše darilo za vse vas ob prihajajočih praznikih.

Igra se imenuje Božičkova darila z neba, kjer morate v eni minuti nabrati čim več božičnih daril, ki jih je božiček izgubil na različnih lokacijah v Prlekiji. Izbirate lahko med šestimi različnimi lokacijami, za še bolj praznično vzdušje pa vam v ozadju igre igra skladba Jingle Bells. Svoj rezultat lahko nato tudi shranite.

Božičkova darila lahko pobirate na Jeruzalemu, v praznično okrašenem krožišču v Križevcih in v Ljutomeru, v Juršincih ob znameniti okrašeni hiši ter na Glavnem trgu v Ljutomeru in ob novoletnem ognjemetu.

Igraj igro Božičkova darila z neba

Pobirajte torej darila na različnih prleških lokacijah ter jih naberite čim več v eni minuti. Pobirajte samo lepa darila in bonuse ter se vpišite na lestvico najboljših! Za vpis na lestvico morate biti registriran uporabnik našega portala ali se prijavite na portal preko storitve Facebook Connect s svojim Facebook računom.

Veselo igranje in lepe praznike! Igro najdete tukaj.


Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49