Drugi nagradni foto natečaj

Drugi nagradni foto natečaj

Dejan Razlag, petek, 18. avgust 2006 ob 22:50

Portal Prlekija-on.net prireja drugi nagradni foto natečaj slik iz Prlekije in sicer motivov, kjer je na sliki klopotec! Torej, če imate v arhivu kako lepo sliko s klopotcem nam jo lahko pošljete. Če pa še je nimate pa imate sedaj veliko možnosti, da jo naredite, saj je sedaj čas, ko je v vsakem vinogradu klopotec. Slike so lahko tudi naslikane, skicirane, narisane na roko, pogoj je le, da prikazujejo motiv iz Prlekije s klopotcem in da so v digitalni obliki.

Slike nam pošljite na email s pripisom Foto natečaj in poleg pripišite kraj, kjer je bila posneta (mora biti iz Prlekije), in vaše podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Fotografije sprejemamo v formatu .gif in .jpg.

Foto natečaj bo potekal do konca meseca oktobra in vse slike bomo sproti dodajali v galerijo. Pozneje boste obiskovalci izmed vseh prispelih fotografij izbrali najlepšo, zmagovalec pa bo prejel sestavljanko (puzzle) poljubne slike iz Prlekije v velikost 30 x 40 cm. Vsak lahko pošlje neomejeno število slik, pogoj je le, da je slika nastala v Prlekiji, da je na njej klopotec in da je avtorsko delo.
Ponovno vabljeni k sodelovanju!


Več v

Ocenjevanje Vino Slovenija 2024 je Radgonskim goricam podelilo šampiona in deset zlatih medalj

Šampion za Radgonske gorice

sreda, 24. julij 2024 ob 17:11
Kako pravilno prati različne vrste tekstila

Kako pravilno prati različne vrste tekstila

sreda, 24. julij 2024 ob 16:56