15. zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

15. jubilejni zbor Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Nataša Kukovec, Podpredsednica KTPS Prlekije, sreda, 21. marec 2012 ob 12:031
Zbor članov KTPS Prlekije

Zbor članov KTPS Prlekije

V četrtek, 15. marca 2012, smo se člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije zbrali v Dvorcu Jeruzalem, kjer smo izvedli jubilejni 15. zbor članov, ki je bil tudi volilni.

Kot v ostalih društvih in klubih tudi pri nas ni lahko najti koga, ki bi prevzel predsedniško mesto. Lahko smo pa srečni, da imamo za podpredsednico Natašo Kukovec, ki se pridno uvaja v delo, se udeležuje izobraževanj in je pripravljena v naslednjem mandatu prevzeti predsedniško mesto. Še naprej pa bo ta 2-letni mandat ostala predsednica Albina Lukner.

Na občnem zboru se nas je zbralo 24 članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Vabilu so se odzvali tudi častna članica Jožica Bokša, predsednica KTPS Ptuja in okolice Martina Jakomini, župan občine Središče ob Dravi g. Jurij Borko, ter podžupan občine Ljutomer g. Janez Vencelj.

Predsednica Albina Lukner je vse prisotne sezanila z delom Kluba v letu 2011. V marcu 2011 smo organizirali tečaj peke kruha; v aprilu 2011 nam je promotorka zdravja ga. Valerija Rotar predavala na temo Zdrava prehrana otrok in starejših in Kako se postavimo po robu boleznim na črevesju. S pomočjo programa Svit smo se seznanile s prehitro uničujočo diagnozo – rak. V septembru 2011 smo organizirali kuharski tečaj »priprava solat« pod vodstvom kuharskega mojstra g. Vlada Ogrizka, novembra pa nas je g. Jožef Šterman iz avtošole Prah poučil o varni vožnji. Za sprostitev smo organizirali skupni izlet našega Kluba ter Klubov Tajnic Prekmurja, Ptuja in Pomurja, katerega se je udeležilo 48 udeležencev. Dejavni smo bili tudi na športnem področju - 21 članov KTPS Prlekije se je udeležilo 9. Poli maratona v Moškanjcih. Leto 2011 smo zaključili 3. decembra z zabavo v gostišču Brenholc v Jeruzalemu, kjer nam je večer popestril znan pevec Darko Domjan. Udeleževali pa smo se tudi dogodkov v organizaciji Zveze društev tajnic in poslovnih sekretark in Planeta GV ter revije Poslovna asistenca.

Prav tako je predsednica Albina Lukner vse prisotne seznanila z načrtom dela Kluba v letu 2012. V aprilu bomo pod vodstvom g. Zvonka Pukšiča izvedli predavanje z naslovom »Kaj bi nujno moral vedeti vsak človek o sebi« ter naredile predstavitev izdelave velikonočnih aranžmajev oz. barvanja pirhov pod vodstvom Ane Ratek. Maja se bomo posvetili slovenščini v vsakdanji rabi, oktobra pa nadaljevali s tečajem ličenja pod vodstvom ge. Silve Čuš. Še naprej bomo iskale tiste teme, ki nas bodo zanimale in nam bodo cenovno dostopne.

Poskusile se bomo tudi enkrat na mesec, to bo zaenkrat zadnji četrtek v mesecu, dobivati na druženju oz. kavi. Pogovarjale se bomo o novostih v Klubu, službi ali doma ter tako spletle še trdnejše prijateljske vezi.

Uradni del je potekal v sejni sobi Dvorca, potem pa smo s kozarcem vina nazdravile jubileju in pričele večerjo. Za popestritev večera sta nas zabavala dva prijetna muzikanta, ki sta zraven glasbe organizirala še številne družabne igre.

Vsak udeleženec ZČ je v spomin dobil cvetočo primulo. Prijeten večer smo zaključili v jutranjih urah in prepričana sem, da se ga bomo spominjali še dolgo.

pravični sreda, 21. marec 2012 ob 20:43

Lepo, da se še najdejo ljudje, ki se radi tako srečajo in poveselijo. To ja

Albina ČESTITKE ! To ja Ploskač


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno