V vrtcu Mala Nedelja so se na zaključni izlet podali z vlakom

Zaključni izlet vrtca Mala Nedelja v Mursko Soboto

Silvija Filipič, petek, 1. junij 2012 ob 13:061
Zaključni izlet vrtca Mala Nedelja

Zaključni izlet vrtca Mala Nedelja

V vrtcu Mala Nedelja smo se s starši odločili, da se bomo na zaključni izlet odpravili z vlakom. Otroci, starši, prijatelji in vzgojiteljice smo komaj dočakali vlak na mali železniški postaji v Ljutomeru, od koder smo se odpravili proti Murski Soboti.

Tam smo izstopili, ter se z majhnimi in veliki koraki podali proti mestu. Obiskali smo Pokrajinsko in študijsko knjižnico, kjer so nas  z velikim veseljem sprejeli in nam pripravili zelo zanimivo pravljično uro. Nato smo še odkorakali do parka in se malce odpočili, predvsem otroci pa so se naužili igre na zanimivih otroških igralih in peskovnikih, rajali in se zabavali.

Sonce, igra in skupno druženje pa so se počasi iztekali v večer, koraki so še vodili nazaj do železniške postaje v Murski Soboti, tam pa smo že od daleč zagledali vlak, ki nas je pričakoval, da nas odpelje nazaj v Ljutomer. Čeprav so bili otroški pogledi že zelo utrujeni, je iz njih še vedno žarelo veselje, da bodo spet stopili na vlak. Tudi starši so po dolgem času spet doživljali lepe trenutke v vožnji z vlakom.

Ta zaključni izlet nam bo vsem ostal v lepem spominu, predvsem pa otrokom, ki so se že ves teden, predvsem pa ta dan najbolj veselili vožnje z vlakom, najbolj pa seveda tisti, ki so se peljali prvič.

TUNČEK torek, 5. junij 2012 ob 20:02

To je lepo in ne drogo, samo vzgojitelce morejo meti malo žilice in že je dober in zanimif den. Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši