Borut Pahor obiskal Gornjo Radgono

Druženje v Gornji Radgoni je potekalo v sproščenem vzdušju

Prlekija-on.net, sreda, 1. avgust 2012 ob 18:364
Borut Pahor in Sašo Zver, foto: mojkraj.info

Borut Pahor in Sašo Zver, foto: mojkraj.info

Zadnji julijski dan, se je v Gornji Radgoni ustavil bivši predsednik vlade in kandidat Socialnih demokratov za predsednika Republike Slovenije na prihajajočih volitvah, Borut Pahor.

Kulturno - politično srečanje s strankarskimi kolegi, privrženci in simpatizerji, je v sklopu projekta »Skupaj smo sposobni doseči nepredstavljivo, če smo enotni«, potekalo v piceriji Casa del Nonno, pri čemer je Pahorja na kitari spremljal Sašo Zver. Pahor je pojasnil svoj pogled na čas, ki ga živimo in na tistega, ki po njegovem mnenju prihaja in kako bi ga lahko skupaj sooblikovali.

"Mislim, da sem dozorel za predsednika RS, saj sem bil poslanec DZ in Evropskega parlamenta, predsednik DZ, predsednik Vlade RS. In kot predsednik bom lahko povezoval državljane, kajti moramo strniti vse moči v Sloveniji in EU, kajti samo tako bomo prišli iz skupne krize. Prepričan sem, da večina ljudi verjame v to. Kot predsednik vlade nisem delal napak, saj sta kriza in recesija bili nepredvidljivi, zadolževanje pa je bilo potrebno za socialo. Prav to mi daje moralno podporo, da lahko kandidiram za predsednika RS", je ob tem dejal Pahor.

Druženje je potekalo v sproščenem vzdušju, te zabavne in družabne "Pahorjeve večere", pa bo prirejal vse tja do novembra, najprej kot neformalno, nato pa kot običajne predvolilne shode.


Več v Politika