Prvi nagradni foto natečaj

Prvi nagradni foto natečaj

Dejan Razlag, torek, 10. januar 2006 ob 20:35

Portal Prlekija-on.net prireja nagradni foto natečaj slik iz Prlekije. Torej, če imate v vaši zbirki kakšno fotografijo, ki ste jo naredili v Prlekiji in ste nanjo posebej ponosni ter jo radi pokažete vsakomur, potem vas vabimo k sodelovanju v našem foto natečaju. Slike so lahko tudi naslikane, skicirane, narisane na roko, pogoj je le, da prikazujejo motiv iz Prlekije in da so v digitalni obliki.

Slike nam pošljite na e-naslov in poleg pripišite kraj, kjer je bila posneta (mora biti iz Prlekije), kratek opis fotografije in vaše podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Fotografije sprejemamo v formatu .gif in .jpg.

Foto natečaj bo potekal do 28. februarja in izmed prispelih fotografij bomo na koncu izbrali najlepšo, nagrajenec pa prejme majico portala Prlekija-on.net. Vsak lahko pošlje neomejeno število slik, pogoj je le, da je slika nastala v Prlekiji in da je avtorsko delo. Ob koncu natečaja bomo vse slike objavili v naši galeriji in poleg vsake slike bo objavljeno ime avtorja.

Vabljeni k sodelovanju!


Več v