Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk se je danes v Odrancih sestal s slovenskim vodstvom podjetja Carthago d.o.o., ki že od leta 2008 v Sloveniji proizvaja dva modela svojih avtodomov. Na srečanju je vodstvo podjetja predsedniku RS predstavilo podjetje in vizijo nadaljnjega razvoja proizvodnje v Odrancih ter popeljalo predsednika RS in delegacijo na ogled proizvodnje.


Dr. Danilo Türk je na današnjem srečanju s slovenskim vodstvom podjetja Carthago poudaril, da ga veseli, da v Sloveniji obstajajo okolja, ki so naklonjena tujim vlagateljem in jim omogočajo dobre investicije. Poudaril je, da je za Slovenijo poslovna praksa podjetja Carthago izrednega pomena in vzor drugim investitorjem, saj kaže na to, da so dobre ideje izvedljive tudi pri nas. Obenem je poudaril, da mora država Slovenija narediti vse, da podobne poslovne prakse postanejo stalnica v gospodarstvu, in ne zgolj izjema.

Prokuristka podjetja Carthago d.o.o., ga. Sandra Županec Antolin, je izrazila veselje in zadovoljstvo ob predsednikovem obisku, saj je slednji dokaz pozitivne vizije podjetja.

Podjetje Carthago je v Sloveniji prisotno od leta 2008 in trenutno zaposluje 424 ljudi, tedensko pa proizvedejo petdeset avtodomov.

Morda vas zanima tudi

Komentarji (1)

Lokalni komentarji so bili aktivni do decembra 2016. Od takrat naprej je možno komentirati le še preko Facebooka.
  1. Legionar
    sreda, 3. oktober 2012 ob 20:18

    Škoda da kdo predsedniku ni malo namignil še, kakšen odnos imajo v tem Carthagu tudi do tistih, ki gredo tja na razgovor za službo. Mam o tem zanimive informacije iz prve roke. Odnos je neprimeren in ponižujoč, čeprav tam zaposleni seveda delajo za minimalce. Sramota!

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.