Dobrodelna večerja za pomoč otrokom s posebnimi potrebami

Namen dobrodelne večerje je bil zbrati sredstva za nabavo igrala za učence s posebnimi potrebami Osnovne šole Cvetko Golar v Ljutomeru

Prlekija-on.net, sreda, 28. november 2012 ob 19:245
Dobrodelna večerja

Dobrodelna večerja

V soboto, 24. novembra, so slovenski vitezi jeruzalemskega templja (OSMTH) organizirali dobrodelno večerjo, katere izkupiček je namenjen otrokom s posebnimi potrebami Osnovne šole Cvetko Golar v Ljutomeru. Ob 18. uri so se zbrali v prijetnem ambientu gostilne Kasač v Veržeju.

Namen dobrodelne večerje je bil zbrati sredstva za nabavo igrala za učence s posebnimi potrebami. Večerje se je udeležilo štirideset povabljenih gostov iz Ljutomera in okolice, pridružili pa so se jim tudi vitezi Templjarji iz celotne Slovenije. Za prijeten kulturni program so poskrbeli otroci omenjene šole pod skrbnim vodstvom njihovih učiteljic ter mentoric.

Druženje je potekalo v toplem in sproščenem vzdušju, kar se je izrazilo tudi v zbranih sredstvih. Akciji so se pridružili še nekateri sponzorji (Gostilna Kasač, Prevozništvo Gaube, Kapun d.o.o, Slikopleskarske storitve Dvanajščak, Vinarstvo Germšek, Rogljiček d.o.o, Trgovina Merot), katerim iskrena hvala za pomoč.

Dobrodelna večerja za otroke s posebnimi potrebami je bila še ena uspešno izvedena akcija slovenskih novodobnih vitezov in seveda vseh, ki ste pomagali uresničiti cilj – pomagati otrokom.

Iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje in sodelovanje.


Več v Kultura in izobraževanje