Božični bazar uspešno zaključili

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so pod okriljem svojih mentorjev izdelovali različne izdelke za božični bazar

Jasna Lampreht, sreda, 5. december 2012 ob 19:241
Božični bazar OŠ Cezanjevci

Božični bazar OŠ Cezanjevci

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci smo v sredo, 28.11.2012, imeli tehnični dan s tematiko božiča in novega leta. Učenci so pod okriljem svojih mentorjev izdelovali različne izdelke za božični bazar, se pogovarjali o obdarovanju in o običajih značilnih za ta letni in praznični čas. Izdelki, ki so nastali so bili v soboto na voljo na naši stojnici v Ljutomeru, v nedeljo pa v naši šoli.

V imenu učencev in zaposlenih na šoli se zahvaljujemo vsem pridnim rokam pri izdelovanju izdelkov, ki so bili plod dela naših učencev; mentorjem, ki so dobro načrtovali delo in krmarili njihove roke pri ustvarjanju; staršem, ki so podprli in z idejami vzpodbudili ter dopolnili delo mentorjev in učencev; donatorjem za prispevan material; staršem, učencem, učiteljem, zaposlenim na naši šoli, krajanom in vsem naključnim obiskovalcem za prostovoljne prispevke.

Za pomoč pri izvedbi božičnega bazarja ne smemo pozabiti na Rejo Žinko, Urško Filipič, Saro Polanič, Sanelo Oček Cör, Nejo Gospodarič, Mio Belak, Klaro Novak, Moniko Belak, Klementino Gregorinčič in na Leona Lipovca, ki so zastopali učence naše šole ter se skupaj z letošnjim učiteljskim timom Manjo Gospodarič, Katjo Nemec in Jasno Lampreht trudili z zbiranjem prispevkov na bazarju.

Zahvaljujemo se tudi naši gospe božičkovi iz Branoslavec za dobrote, ki so potešile prazne želodčke božičkovih palčic in palčkov.


Več v Kultura in izobraževanje