Zakaj LINIJE d.o.o.?

Prlekija-on.net, sobota, 6. april 2013 ob 12:23
Zakaj LINIJE d.o.o.?

Zakaj LINIJE d.o.o.?

Smo strokovnjaki za individualne storitve projektiranja, načrtovanja gradnje in geodezije. VSE NA ENEM MESTU!

V podjetju Linije d.o.o. se ukvarjamo s tehničnimi storitvami, ki se dogajajo v prostoru, od nakupa zemljišča do pridobitve uporabnega dovoljenja za objekt. Pri takih celovitih pristopih lahko sugeriramo stranki ne samo optimalne tehnične rešitve za nameravano gradnjo, ampak tudi dosego cilja z minimalnimi stroški.

Opravljamo geodetske storitve: parcelacija, ureditev mej, izravnava mej, izdelava geodetskega posnetka, zakoličba stavbe, evidentiranje stavb v katastru stavb.

Pri projektiranju izdelamo celotno projektno dokumentacijo za graditev vseh vrst objektov:
  • Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD),
  • Projekt za izvedbo (PZI),
  • Projekt za pridobitev uporabnega dovoljenja (PID).
Ponujamo tipske načrte hiš, individualne načrte hiš in drugih objektov, tehnično svetovanje pri novogradnji, sanaciji in rekonstrukciji ter gradbeni nadzor. Vsak načrt prilagodimo vašim željam, zahtevam okolice in veljavnim prostorskim aktom.

Naša ponudba nepremičnin zajema zazidljiva in kmetijska zemljišča, že zgrajenimi hišami, stanovanji ter gospodarskimi in kmetijskimi objekti. Svetujemo pri pripravi kupoprodajne pogodbe ter vpis v Zemljiško knjigo.

Posamezna področja dela pokrivajo pooblaščeni inženirji z ustrezno licenco IZS in ZAPS, ki so zaposleni v podjetju (univerzitetni diplomirani inženirji arhitekture, gradbeništva in geodezije ter pooblaščeni nepremičninski posrednik) oz. nastopajo kot zunanji sodelavci (inženirji elektrotehnike in strojništva).

Trudimo se upoštevati želje in zmožnosti naših strank ter omejitve in možnosti, ki jih dopušča aktualna zakonodaja.

Oglasno sporočilo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Gospodarstvo