Glasujte za Naj klopotec

Svojo fotografijo klopotca nam je poslalo 24 avtorjev, vi pa izberite najboljšo

Prlekija-on.net, sobota, 21. september 2013 ob 08:544
Svojo fotografijo klopotca nam je poslalo 24 avtorjev, vi pa izberite najboljšo

Svojo fotografijo klopotca nam je poslalo 24 avtorjev, vi pa izberite najboljšo

Na našem portalu smo v času klopotcev pripravili foto natečaj Naj klopotec, kjer so tema natečaja bile fotografije, ki prikazujejo motiv klopotca, ki je značilen za naše kraje, torej klopotec z dvema paroma vetrnic.

Prejeli smo 27 fotografij, ki jih je poslalo 24 avtorjev. Vse fotografije so na ogled v spodnji galeriji, kjer lahko za njih tudi glasujete. Zmagovalec bo prejel prleški paket (buteljko Vinoreja Kaučič, dve majici Prlekija-on.net - Jas sen Prlek/Prlečka ter prleški spominek). Našo majico bosta prejela tudi avtorja drugo in tretje uvrščene fotografije.

Vse fotografije bodo tudi razstavljene na Martinovanju v Ljutomeru, ki bo 8. in 9. novembra.

Postopek za glasovanje
Za svojo najljubšo fotografijo na portalu lahko glasujete samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov), zato dobro premislite, preden oddate svoj glas. Fotografije so razvrščene po datumu, kot so bile dodane v album (kot smo jih prejeli). Za glasovanje na portalu se morate registrirati in prijaviti v sistem, glasujejo pa lahko tudi uporabniki, ki za prijavo na našem portalu uporabljajo Facebook Connect. Če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect ter glasujte.

Glasovanje traja od 21. septembra do vključno 29. septembra.


Več v