Pri OOZ Ljutomer podelili jubilejna priznanja

Prednovoletno srečanje članov OOZ Ljutomer s podelitvijo jubilejnih priznanj

Prlekija-on.net, četrtek, 26. december 2013 ob 12:41
Podelitev priznanj OOZ Ljutomer

Podelitev priznanj OOZ Ljutomer

Minuli teden je Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljutomer, ki letos praznuje 45 let, v Domu kulture v Ljutomeru, pripravila novoletni sprejem, kjer so se srečali člani, podjetniki in upokojeni obrtniki OOZ Ljutomer. Na sprejemu so svečano podelili jubilejna priznanja dolgoletnim članom.

Za uvod v srečanje, je nastopil Mladinski pevski zbor Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, nakar je predsednik OOZ Ljutomer, Daniel Zelko, nagovoril vse prisotne. V imenu Občine Ljutomer je prisotne pozdravil tudi podžupan Janez Vencelj.

Zelko se je v svojem govoru dotaknil tudi spremembe zakonodaje, prostovoljnega članstva in novega obrtnega zakona, ki zbornici narekuje korenito preoblikovanje sistema. "Ravno zaradi tega, moramo postati še boljši, konkurenčnejši in svojemu članu nuditi še več kvalitetnih storitev. Čas je, da za članarino dobimo sodoben in hitro-odziven servis in da bo vsak evro naše članarine porabljen namensko in preudarno." Nadaljeval je, da se napovedi, o velikem upadu članstva, niso uresničile: "tako da kljub trenutnemu  25% zmanjšanju članstva  ali po domače bomo rekli kar nekakšnem očiščenju v lastnih vrstah, predvsem drugače mislečih, smo zelo zadovoljni. Na srečo pa imamo v svojih vrstah že kar nekaj novih prostovoljnih članov, kateri so že ugotovili prednosti članstva. Izredno sem ponosen, da so danes med nami zavedni in pripadni člani naše organizacije, katero še kako potrebujemo. Star pregovor pravi: V slogi je moč. Upam in želim si, da bomo našli moč, da strnemo vrste in tudi v prihodnje tesno povezani delujemo v korist obrtnikov in malih podjetnikov. Več nas bo, močnejši in glasnejši bomo!" Ob koncu je čestital vsem dobitnikom priznanj in voščil uspešno leto, ki prihaja.

Za smeh v dvorani je poskrbela Gledališka skupina Ljutomer s svojimi skeči, po slavnostni podelitvi priznanj pa je sledila še pogostitev.

Priznanja so prejeli:
Ob 10-letnici:
Čuk Denis
Klinc Branko
Križanič Saša
Markovič Branko
Mlinarič Franc
Ozmec Robert
Pavličič Boštjan
Ritonja Franc
Rudolf Dominik
Štuhec Vladimir
Tomažič Vladimir
Viher Marjana

Ob 15-letnici:
Belcl Smiljan
Hedžet Branko
Horvat Igor
Kahr Milena
Kapun Liljana
Kocbek Inga
Krajnc Miran
Pevec Saša
Prelog Dušan
Turnšek Andrej

Ob 20-letnici:
Vaščanka trgovsko podjetje d.o.o.
Filipič Miran
Letonja Darko
Pukšič Dušan
Stajnko Milan
Štuhec Darinka
Šulek Igor
Treppo Robert
Krim d.o.o.
Nedeljko Stanislav

Ob 25-letnici:
Gaube Ivan
Sušec Emil
Štampar Gabrijel
Zelko Daniel

Ob 30-letnici:
Prelog Mitja
Rudolf Emiljan

Ob 35-letnici:
Makoter Franc
Pevec Dragica

Posebno priznanje:
Tivadar Marija - OZS ji je podelil Bronasti ključ
Zupančič Cvetka - za vestno delo sekretarke v OOZ Ljutomer


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo