Dela na železnici in vodovodu v polnem teku

Medtem ko dela na vodovodu v občini Ljutomer stojijo, so v občini Ormož v polnem teku

Prlekija-on.net, četrtek, 13. marec 2014 ob 19:10
Dela na železnici in vodovodu, foto: Marjan Dovečar

Dela na železnici in vodovodu, foto: Marjan Dovečar

Zima se je poslovila in dela na železnici med Pragerskim in Hodošem so spet v polnem teku, kakor tudi dela pri gradnji in posodobitvi kanalizacijskega omrežja v občini Ormož.

Medtem ko na ormoškem območju nemoteno nadaljujejo s projektom Oskrba s pitno vodo v porečju Drave (2.sklop), so v občini Ljutomer, ki je nosilka projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja - Sistem C, dela ustavili. Dela je že pred časom ustavilo Komunalno podjetje Ormož, zaradi česar bo aprila lahko ostalo brez vode preko sto gospodinjstev, ker bodo iz uporabe izločili sedanji vodohram na Jeruzalemu. Minuli petek pa je dela ustavilo tudi podjetje SGP Pomgrad. Do takrat namreč niso prejeli plačila za dela, saj občina Ljutomer še vedno nima sprejetega proračuna.

Naslednja seja Občinskega sveta Občine Ljutomer naj bi bila 24. marca, kjer bo potekala obravnava dopolnjenega predloga Odloka o proračunu Občine Ljutomer za leto 2014. V kolikor bo odlok sprejet bo začel veljati naslednji dan po objavi, tako da bi izplačila lahko bila izvedena še marca.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij del na železnici in vodovodu v Ljutomeru, Veliki Nedelji in Mihovcih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo