Otroški vozički in avtosedeži SB Poceni

Prlekija-on.net, četrtek, 27. marec 2014 ob 08:29
Otroški vozički in avtosedeži SB Poceni

Otroški vozički in avtosedeži SB Poceni

V spletni trgovini za otroke www.sb-poceni.si so vam na voljo otroški vozički različnih vrhunskih znamk, avtosedeži, otroške sobe in ostala oprema za otroka. Izbirate lahko med otroškimi vozički iz različnih materialov, med različnimi modeli in veliko barvnimi kombinacijami (barve so klasične ali z vzorcem). Nekateri modeli so iz lahkega aluminija, drugi iz kakovostnega jekla. Vsem pa je skupno to, da je ohišje hitro zložljivo in zavzema zelo malo prostora, da imajo kolesa napihljive zračnice in odlično vzmetenje. Z vsemi dodatnimi deli so primerni za otroke od rojstva do 3 let (lupinica, košara, športni voziček …).

Otroški vozički

Otroški vozički iz naše ponudbe imajo nastavljive ročaje in so tako primerni  za vse velikosti ljudi. Dodatna lastnost, ki odlikuje naše otroške vozičke je njihova fleksibilnost obračanja v vse smeri (naprej/nazaj), kar omogoča sistem vodil oz. easy-klik. Dodatno razkošje, ki ga nudijo otroški vozički iz naše ponudbe so: nakupovalna košara  (za nakup do teže 3 kg), hitro snemljiva kolesa, vgrajeni odsevniki (za varen večerni sprehod), zaščitna mreža (da otroka zaščitimo pred mrčesom in nadležnimi piki insektov), dežno prekrivalo , senčnik (da je otrok zaščiten tako pred dežjem kot tudi pred močnim soncem), previjalna torbica (da vas med sprehodom nič ne preseneti), 5 točkovni varnostni pas (da bo vaš otrok med vožnjo varen), nastavljiva opora za nogice (za dolg in udoben spanec), dodatna podloga in zaščitna prevleka za nogice…

Vsi otroški vozički so izdelani po evropskih standardih kakovosti. Vsi notranji deli vozička so iz bombaža, ki ne povzroča alergij (nekateri modeli celo iz ekološko predelanega usnja). Vzdrževanje je zato lažje in čiščenje hitrejše, razne prevleke so snemljive in tudi pralne.

SB PoceniPrav tako lahko v naši spletni trgovini kupite kakovostne in popolnoma zanesljive otroške avtosedeže za otroke od rojstva do 12 let oz. 36 kg (za vse tri skupine 0, 1 in 2). Zaradi svoje anatomsko oblikovane lupine so avtosedeži nadvse udobni in varni. Oblazinjeni so z kakovostnimi prevlekami, ki so zračne, snemljive in pralne ter prav zaradi teh lastnosti primerne za vse letne čase. V avtomobil jih namestimo s 3 točkovnim varnostnim pasom ali z Isofix bazo. Največkrat so otroški avtosedeži nameščeni na zadnjih sedežih, a je možna tudi namestitev na sopotnikov sedež.  Avtosedeži imajo večkratno nastavljivo naslonjalo in so nastavljivi tudi po širini. Posebno oblikovan vzglavnik še dodatno ščiti otrokovo glavo in tilnik, ter mu daje oporo, ko otrok med vožnjo zaspi.

Avtosedeži

Otroški avtosedeži ustrezajo evropskemu standardu varnosti in kakovosti ECE R44/04.

Na vašega otroka nismo mislili le na sprehodu oz. med vožnjo z vozičkom ali avtomobilom, ampak tudi, ko se nahaja doma v svoji sobi. Zato v naši spletni trgovini najdete celotno opremo za otroško sobo, vse od postelje in posteljnine, omare, svetil, pripomočkov za kopanje in previjanje ter še mnogo več. Za vašega malega nadebudneža vam v naši spletni trgovini nudimo le najboljše.

Obiščite spletno trgovino za otroke SB Poceni.

Oglasno sporočilo.


Več v Gospodarstvo