V petek zvečer dež pregnal obiskovalce

Zvečer sta nastopili skupini Gasos band in Legende, ozračje pa je ogrela tudi striptizeta

Prlekija-on.net, sobota, 24. maj 2014 ob 11:17
14. srečanje MK Samorog

14. srečanje MK Samorog

14. srečanje MK Samorog, ki se odvija te dni in letos poteka na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje, je v petek zvečer postreglo še s koncertnim delom, kjer sta nastopili skupini Gasos band in Legende, ozračje pa je ogrela striptizeta.
14. srečanje MK Samorog

Motorji tokrat hrumijo na RazkrižjuOrganizatorjem je nekoliko zagodlo vreme, saj se je zvečer nad prizoriščem razlil dež, ki je pregnal večino obiskovalcev.

Že popoldan pa se je zbralo preko 100 motoristov, ki so se podali na panoramsko vožnjo, danes bo panoramska vožnja okrog 15:30 ure, nato bodo pripravili moto igre, zvečer pa še zabava z Julie & The Diamonds, Trifrtalenadesejt in The Drinkers. V soboto zvečer je napovedano lepše vreme.

Vstopnine ni, omogočeno je tudi brezplačno kampiranje, tuš s toplo vodo ter seveda poskrbljeno za jedačo in pijačo. Prizorišče bodo dodatno ogrele tudi vroče GO-GO plesalke ter striptiz.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno