Številni motoristi na sobotni panoramski vožnji

Po prihodu iz vožnje so sledile moto igre ter nastop skupine Julie & The Diamonds, zvečer pa bodo nastopili še Trifrtalenadesejt in The Drinkers

Prlekija-on.net, sobota, 24. maj 2014 ob 20:421
14. srečanje MK Samorog

14. srečanje MK Samorog

Drugi dan 14. srečanja MK Samorog, ki poteka v kulturno-športnem centru Zavirje na Razkrižju, so se motoristi popoldan podali na panoramsko vožnjo. Zbralo se jih je kar nekaj več, kot v petek.
14. srečanje MK Samorog

Motorji tokrat hrumijo na Razkrižju



Pred vožnjo sta vse zbrane pozdravila predsednik MK Samorog, Rihard Novak in župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič, ki je ob tem vsem povedal nekaj o sami lokaciji in Razkrižju. Ob tej priložnosti je prejel tudi majico kluba.

Po prihodu iz vožnje so sledile moto igre ter nastop skupine Julie & The Diamonds, zvečer pa bodo nastopili še Trifrtalenadesejt in The Drinkers.

Prvi dan se je zbralo preko 100 motoristov, ki so se popoldan zapeljali na panoramsko vožnjo, zvečer pa je sledila zabava z glasbenima skupinama Gasos band in Legende, a je dež pregnal večino obiskovalcev.

Vstopnine ni, omogočeno je tudi brezplačno kampiranje, tuš s toplo vodo ter seveda poskrbljeno za jedačo in pijačo. Prizorišče bodo tudi v soboto dodatno ogrele vroče GO-GO plesalke ter striptiz.
14. srečanje MK Samorog

V petek zvečer dež pregnal obiskovalce




Več v Družabno