Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

V vrtcu Stročja vas so pripravili zaključno prireditev »Poletna čarobnost«

Neva Karba, četrtek, 19. junij 2014 ob 23:39
Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

V vrtcu Stročja vas, smo pripravili zaključno prireditev »Poletna čarobnost«, v kateri so se lepo prepletale točke vseh otrok vrtca. Nastopi otrok so nas popeljali na počitnice, saj so z glasbenimi, plesno – gibalnimi točkami in igranjem na male ritmične instrumente, prikazali regljanje in ples žabic, s paleto barv pričarali mavrico, nekateri so veselo odšli v planine, mali gusarji pa so nas popeljali na morje.

Pred nami so brezskrbne počitnice, vroče poletje polno enkratnih doživetij. V takem vzdušju smo se poslovili od naših malih maturantov oz. MODRIJANOV, ki so nam ob svoji izmišljeni pesmici povedali, da se od nas poslavljajo in da bodo jeseni postali pravi šolarji – modrijani.

Ob zaključku prireditve smo prisluhnili besedam ravnateljice Mateje Leskovar, ki je otrokom podelila priznanja ter jim zaželela polno energije, vedoželjnosti in veselega vstopa v prvi razred. Vzgojiteljici Duška in Janja sta se staršem zahvalili za zaupanje, otroke pa že naslednji dan popeljali na letovanje v Logarsko dolino, kjer bodo prav gotovo preživeli zadnje skupne, nepozabne dneve.


Več v Najmlajši