»Balončkova zabava« kot zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja

V vrtcu so preživeli lep popoldan, srečni ker so uspešno zaključili še eno šolsko leto

Ksenija Kolar, pom. ravnateljice, sobota, 21. junij 2014 ob 17:43
Zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja

Zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja

Vedno znova in znova smo v toku kolesja časa. Tako kot se izmenjujejo letni časi, tako odraščajo naši malčki. Iz malih kobacajev kar naenkrat zrastejo malčki in kot bi mignil postanejo že mini maturanti.

Tako vemo, da je mesec junij spet čas, ko se bomo poslovili od še ene generacije otrok, ki so letos zadnjič prestopili vrtčevski prag.

Tako se je tudi letošnjega 18. junija zgodila zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja, ki smo jo poimenovali »Balončkova zabava«, kajti vse od vabil naprej je bilo v znamenju pisanih balonov. V kulturnem programu so se zvrstile glasbene, plesne, krajše dramatizacijske in pevske točke. Staršem so zaplesale žabice, nogometaši, pikapolonice, rože, metulji, gosenica, čebelice in gusarji.

Na koncu pa so se od vseh prisotnih poslovili še Mini maturanti, otroci, ki bodo jeseni prestopili šolski prag in zakorakali skozi velika vrata učenosti. Ravnateljica, Breda Žunič jih je pospremila na novo pot z lepimi in vzpodbudnimi besedami ter jim podelila priznanja in zahvale, ki so jih pridobili tekom leta v vrtcu.

Sledilo je veselo druženje s pogostitvijo na vrtčevem igrišču, kjer so vzdušje popestrili pisani baloni in vesela glasba.

Tako smo preživeli lep popoldan, srečni ker smo uspešno zaključili še eno šolsko leto, a hkrati že z mislijo na nove izzive in nove generacije otrok, ki prihajajo k nam septembra.


Več v Najmlajši