Milan dočakal Abrahama

Priljubljenemu vaščanu so praznovanje polepšali številni prijatelji

Branko Košti, sobota, 30. avgust 2014 ob 22:41
Milanov Abraham

Milanov Abraham

V Kuršincih pri Mali Nedelji imajo lepo navado, da skupaj s slavljenci praznujejo pomembne življenjske jubileje sokrajanov. Konec preteklega tedna so se zbrali na domačiji Milana Prše in skupaj z njim pričakali očaka Abrahama.
Novi Abrahamovec Milan je med krajani zelo priljubljen. Čeprav je že vrsto let zaposlen v Avstriji, se ob koncu tedna redno vrača domov in v prostih dneh velikokrat priskoči na pomoč sosedom in prijateljem. Dolgoletni nogometaš je tudi eden najaktivnejših članov v pohodniški sekciji TD Mala Nedelja - Radoslavci in kot ljubitelj motorjev tudi član domačega Moto kluba "Pürgaške sekire". Prijatelji iz teh dveh društev so mu ob petdesetem rojstnem dnevu čestitali in ga obdarili, sosedje pa so mu, kot je v Kuršincih tradicija, pred hišo postavili doma izdelan "motor" in s priložnostnimi oznakami ob cesti obeležili, da tam domuje novi član velike družine Abrahamovcev.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno