Poslej tudi frizerski salon v radgonski industrijski coni

Andreja & Tanja za lepe pričeske!

Branko Košti, ponedeljek, 24. november 2014 ob 10:03
Frizerski salon Andreja-Tanja

Frizerski salon Andreja-Tanja

Čeprav je te dni tudi nad pomursko ravnico, bolj kot ne megleno in turobno, to ne pomeni, da komu ni toplo in prijetno pri srcu. To še posebej velja tudi za Tanjo Misja iz Kocjana ter Andrejo Golnar iz Svetega Jurija ob Ščavnici, ki sta postali samostojni podjetnici in udarno odprli svoj skupni frizerski studio. Čeprav vsaka ima svojo obrt, bosta mladi frizerki delali skupno. Pod nepisanim geslom "Andreja & Tanja za lepe pričeske", sta prijazni in prijetni dekleti, v prostranem salonu na Ljutomerski ulici 29 (pri Arcontu) v radgonski industrijski coni, očitno "našli sebe in tisto kar sta si vse življenje želeli". V njunem frizerskem studiu "Andreja & Tanja", ki je dodatno popestril industrijsko cono Gornja Radgona, bodo poslej prebivalke in prebivalci Pomurja in Slovenskih goric ter sosednje Avstrije, lahko koristili vse frizerske usluge. Vseskozi sta si želeli, da bi imeli svoj salon in sedaj jima je to uspelo, v bodoče pa je vse odvisno od njiju samih.

Dekleti nam povesta, da se konkurence ne bojita, čeprav je na območju Gornje Radgone več kot 30 (!) frizersko-kozmetičnih salonov. "Zdrava konkurenca je vedno dobrodošla, predvsem z vidika naših strank, ki si tako lahko izbirajo frizerja po želji. Jaz lahko zagotovim, da bodo iz našega salona odhajale zadovoljne in nasmejane", pravi nekoliko izkušenejša Tanja, ki je že 15 let frizerka, med šolanjem je delala v Frizerskem salonu Firšt v Gornji Radgoni, nato pa je neprekinjeno osem let delala v še enem radgonskem frizerskem salonu "Pri Vidi". Njena partnerka Andreja, ki je enajst let frizerka in je vseskozi delala "Pri Vidi" pa dodaja, kako jima je glavni cilj, da bi vse stranke bile zadovoljne. Veliko domačinov ter strank iz sosednje Avstrije, predvsem žensk ju je že spoznalo, upata pa tudi, da jih bo še več. "Glede na to, da sva komaj začeli na samostojni poti, se veselimo vsake nove stranke, kajti ne gre prezreti, da sva si za začetek, predvsem opremljanje salona, morali najeti posojilo. Posebej naju veseli, da bodo koristniki naših uslug zadovoljni in se zvesto vračali", pravi Andreja in dodaja, da pri svojem delu sicer uporabljajo same priznane blagovne znamke ter da se bosta prilagajali strankam ter delali po dogovoru.

Ob otvoritvi nove pridobitve v radgonski industrijski coni, ki je nekako zaokrožila ponudbo v tem delu mesta, sta mladi podjetnici in številne obiskovalce, v imenu Območne obrtno-podjetniške zbornice Gornja Radgona, pozdravila sekretarka Majda Horvat in znani podjetnik, ki je pred dnevi bil nominiran za naj slovenskega podjetnika leta, cvetličar in vrtnar iz neposredne bližine, Miroslav Kurbus. Andreja in Tanja sta se namreč takoj vključili v OOZ Gornja Radgona, saj pravita, da jima je zbornica že pri urejanju obrti veliko pomagala, ob tem pa se tudi preko zbornice želijo dodatno strokovno izpopolnjevati in usposabljati. Prav tako obljubljata, da bosta sodelovali z vsemi tekmicami in tekmeci, ker da nikomur ne jemljeta strank, temveč le želita tudi svoj kos kolača. Sami tudi nameravata vzeti nekaj bodočih frizerk, katerim bosta prenašali svoje znanje, če bo potrebno pa bodo zaposlili tudi dodatne kadre.


Več v Gospodarstvo