Otroke v Ljutomeru obiskal dedek Mraz

KMG PanOrganic in Občina Ljutomer so organizirali dogodek Občutek skupnosti – praznovanje z dedkom Mrazom

Prlekija-on.net, torek, 23. december 2014 ob 19:13
Dedek Mraz obiskal Ljutomer

Dedek Mraz obiskal Ljutomer

Mesec december je mesec obdarovanj, poklonjenih nasmehov in srečnih trenutkov. Pomembno je, da se v teh prazničnih dneh še posebej veselimo življenja, se družimo s prijatelji in znanci.

KMG PanOrganic in Občina Ljutomer sta želela tovrstne trenutke omogočiti vsem, zato so v torek, 23. decembra, na Glavnem trgu v Ljutomeru organizirali dogodek Občutek skupnosti – praznovanje z dedkom Mrazom. V imenu Občine Ljutomer je vse zbrane pozdravil direktor Občinske uprave Tomislav Zrinski, v imenu KMG PanOrganic pa Niko Miholič.

Najmlajši so se najprej zavrteli ob zvokih glasbe, nakar so z glasnim klicanjem priklicali dobrega moža - dedka Mraza, ki je na trg prispel s konjsko vprego. Snežinke, plesalke Plesne šole Urška Pomurje, ki so spremljale dedka Mraza, so zaplesale, otroci pa so dedku Mrazu zapeli nekaj pesmic. Dedek Mraz je nato obdaril vse otroke, ki so prišli na trg.

Nekoliko starejši so se medtem lahko na samem dogodku okrepčali s hrano in pijačo ter praznovali veseli december z družino, prijatelji in znanci ob zvokih glasbe večernega koncerta.


Več v Najmlajši