Gornja Radgona na nogah

Tudi glasbeniki in likovniki v Radgoni bodo pomagali Denisu

Prlekija-on.net, sreda, 8. april 2015 ob 15:53
Potem ko so že članice in člani občinskega sveta občine Gornja Radgona, ter domači župan Stanislav Rojko, svoje sejnine namenili za pomoč Denisu Krambergerju, enako je pomagalo tudi vodstvo KS Gornja Radgona, bo to nedeljo na sporedu še dobrodelni koncert z dražbo likovnih del.

Dobrodelna prireditev, ki jo v OŠ Gornja Radgona, v nedeljo, 12.4.2015, s pričetkom ob 17. uri,  organizira Kulturno društvo Harmonikarski orkester Gornja Radgona, katerega je Denis bil član, v sodelovanju z OŠ Gornja Radgona, Občino Gornja Radgona in Krajevno skupnostjo Gornja Radgona. Tam bodo nastopili sami znani slovenski glasbeniki in umetniki: Nika Zorjan, Tina Mauko & Dejan Berden, Malala & Samo Ismajlovič, Ingrid Müller Horvatič & Valter Klemenčič, Aeternum, Take Nine Orchestra & Moira, Drotmantraši & Ingrid Müller Horvatič ter Kristjan Borovšak & Samo Budna. Pomoč so napovedali tudi nekateri znani glasbeniki, Denisovi kolegi D.J.-ji, pa nekatere lokalne skupnosti in še kdo.

Preberite tudi:
Pomagajmo Denisu - v Ljutomeru dva dobrodelna dogodka
Vsa država želi pomagati Denisu
Tudi likovniki bodo pomagali Denisu
Zbiranju pomoči Denisu Krambergerju so se ob tej priložnosti, po zaslugi predsednice Likovnega društva Radgona, pridružili tudi številni radgonski in slovenski likovniki. Po elektronskih medijih ter na omenjeni prireditvi v Gornji Radgoni, bodo namreč pripravili dobrodelno akcijo prodaje svojih del, katerih izkupiček bo v celoti namenjen Denisu. Kot je povedala neutrudna Tatjana Mijatović, ki se je pri zadevi zelo potrudila, je svoje izdelke ponudilo že okoli 20 likovnih ustvarjalcev, tudi profesionalcev, z vrhunskimi deli. Kljub temu bo cena izdelkov bolj kot ne simbolična, saj jih želijo prodati in tako pomagati nesrečnemu fantu.

Večina ponujenih del je na ogled na spletnih straneh ter na FB. Dela bodo predstavljena javnosti tudi na dobrodelni prireditvi v OŠ Gornja Radgona, ki bo 12.4.2015, s pričetkom ob 17. uri. Tatjana pravi, da slovenski likovniki v celoti namenjajo izkupiček od prodanih del Denisu. Za nakup izdelka je možno poklicati na telefon: 031/783-487 (Tatjana Mijatović), ali na e-mail: tatjana.mijatovi@gmail.com.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje