Po nadvozu se lahko že zapeljete

Od 21. aprila se v Ljutomeru lahko že zapeljete čez novozgrajen nadvoz

Prlekija-on.net, torek, 21. april 2015 ob 11:42

Nadvoz v Ljutomeru

Popolno zaporo na Kolodvorski ulici, ki bi naj zaradi izgradnje priključka nadvoza nad železniško progo na regionalno cesto v Ljutomeru, trajala do 26. aprila, so predčasno, v torek, 21. aprila že odpravili. Od sedaj naprej se lahko tudi zapeljete čez novozgrajen nadvoz.

Nadvoz preko železniške proge se je gradil od lanskega maja. Gradnja je potekala v sklopu projekta rekonstrukcije, elektrifikacije in nadgradnje železniške proge Pragersko–Hodoš ter posodobitve nivojskih prehodov in izvedbe podhodov na železniških postajah. Dela so zaradi ugodnih vremenskih razmer izvajalci lahko predčasno zaključili, tako da je promet čez nadvoz bil sproščen že v torek.

Spodaj si lahko ogledate video, kako se je zapeljati čez nov nadvoz, v drugem video pa lahko vidite, kako se je bilo tam zapeljati, ko še nadvoza ni bilo (od 2:30 in 4:25 naprej).


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo