Mavrični vrtiljak se je zavrtel s pesmijo in plesom najmlajših

Na odru se je predstavilo 14 skupin otrok iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Mala Nedelja, Križevci, Stara cesta, Gresovščak, Razkrižje in Cven

Sara Munda, nedelja, 26. april 2015 ob 16:521

Mavrični vrtiljak 2015

Mali nadobudneži vrtcev občin Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje so nas v četrtek, 23. aprila, popeljali na mavrični vrtiljak glasbe, domišljije in otroške radoživosti.

Letošnjo prireditev Mavrični vrtiljak 2015 so prevzeli strokovni sodelavci vrtca Mala Nedelja skupaj v soorganizaciji z Občinskim društvom prijateljev mladine Ljutomer. Prireditev je povezovala vzgojiteljica Ksenija Kolar.

Srečanje vrtcev Upravne enote Ljutomer je letos potekalo v Športni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Uvodoma je vse prisotne pozdravil Boro Zemljak, podžupan občine Ljutomer. Na odru se je predstavilo 14 skupin otrok iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Mala Nedelja, Križevci, Stara cesta, Gresovščak, Razkrižje in Cven. Pod mentorstvom svojih vzgojiteljev nam je 260 nastopajočih otrok v spremstvu 35 vzgojiteljic in vzgojiteljev, s plesnimi nastopi, recitacijami, petjem in dramatizacijo pričaralo igriv četrtek.

Maja Potrč ponedeljek, 27. april 2015 ob 14:30

Zakaj pa ni nobene slike krizevskega vrtca?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54